Före och efterbilder

1980x660-white-kitchen2

Utbud av köksluckor

Vi på Vasakök är stolta över vårt breda sortiment av köksluckor i olika mönster och färger som passar alla hem och stilar. Vårt bildgalleri är en fantastisk resurs för att inspirera och guida dig till det perfekta köket.

Från klassiska till moderna stilar och färger från neutrala till djärva nyanser, erbjuder vi högkvalitativa köksluckor som tillverkas med noggrannhet för hållbarhet och stil.

Låt Vasakök vara din partner i att förverkliga din vision för ditt drömkök!

1440x1440-luckconcept2

En större köksrenovering

Denna kund har valt att göra ett större ingrepp i sitt kök. Här byte vi avslutshyllorna och vinhyllan till nya stommar i samma färg som resten av köket. Kunden valde även att byta den golvgående spisen till en stomme med integrerad ugn och häll.

Ett klassiskt men modernt kök som aldrig går ur tiden, med en praktiskt bänkskiva i kvartskomposit.

Mönster: Färg:Vitsippa Knopp: Estelle, tenn

Behöver du en praktisk hallmöbel?

Vi kan göra så mycket mer än att byta köksluckor! Den här kunden ville ha en praktisk möbel i hallen, där man kan förvara allt möjligt t.ex. skor, mössor och vantar men även pärmar, böcker och andra saker som behöver en plats i hemmet.

Kundens önskemål var att den skulle matcha övriga trädetaljer i rummet och att den ska vara lätt att städa på och under.

Denna färg heter Brown forrest och kan endast göras helt slät.

1440x1440-hallmobel

Vill du ha ett unikt och personligt kök?

Skapa ett unikt kök med en färgpalett från NCS som reflekterar din personliga stil. Använd material som marmor, kvarts eller trä för att skapa intressanta kontraster och en sofistikerad känsla. Välj ovanliga handtag, knoppar och dekorativ belysning för att förstärka det unika intrycket.

Visa personliga föremål på öppna hyllor och häng upp konstverk eller foton för en varm och personlig touch. Skräddarsydda möbler och integrerad smart teknologi gör köket både funktionellt och modernt.

1440x1440-landel-fridge

Före

500x350xfore

Efter

500x350xefter

Läs mer om vårt kampanjerbjudande

350x250-campaign

Finn inspiration på vår Instagram

350x250-tableset

Kolla in alla mönster man kan välja bland!

350x250-patters