Vi är VasaKök

1980x660-knobs

Köksrenovering i Göteborgsområdet

Vi finns i Västra Götaland & Halland!

Vasakök är ett företag som har specialiserat sig på att erbjuda kvalitativa och eleganta kök till sina kunder. Med många års erfarenhet och en passion för köksdesign av måttanpassade produkter hjälper Vasakök sina kunder att få sin köksdröm att bli verklighet. Företagets styrka ligger i dess förmåga att leverera personliga kundlösningar, med högsta kvalitet och innovativ design som en självklarhet.

Vi finns i Göteborg, Uddevalla, Trollhättan, Vänersborg, Alingsås, Vårgårda, Borås, Varberg med omnejd.

Vi beställer era köksprodukter till vår verkstad i Kungälv. I verkstaden förbereder vi ert kök för leverans och montering. Förberedelserna gör att det går snabbt och smidigt att montera ditt nya kök. Montering görs oftast på en dag.

Vi på VasaKök

profile-filippa
Filippa Bergström
070 315 11 36
filippa.bergstrom@vasakok.se
Johan Köhl
073 321 21 12
johan.kohl@vasakok.se
profile-simon
Simon Ohlsson
070 520 91 11
johan.kohl@vasakok.se
Marcus Schött
076 610 57 55
marcus.schott@vasakok.se
Isaac Tremols

isaac.tremols@vasakok.se

Eleganta köksrenoveringar

Med VasaKöks hjälp har många kunder skapat unika och eleganta köksmiljöer som reflekterar deras stil och personlighet.

Vasakök erbjuder innovativa lösningar och högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Därför är VasaKök uppskattat av våra kunder. Med Vasakök kan du känna dig säker på att du får den bästa och mest kvalitativa kökslösningen och den mest prisvärda leveransen som finns på marknaden.

Nära samarbete

Vi på Vasakök arbetar tätt tillsammans med sina leverantörer och kunder, för att förstå deras behov och önskemål. Företaget sitter på brett sortiment av kök och köksprodukter, men också dessutom på all den erfarenhet och kunskap som krävs för att leverera unika och personliga kök. Vasaköks arbetssätt omfattar hela processen från idé till leverans och installation, där kundens önskemål står i fokus.

Vi på Vasakök jobbar nära våra kunder för att förstå deras behov och förutsättningar för att kunna skapa bästa möjliga slutresultat.

Våra köksluckor

En målad lucka är spraymålad med tre lager färg och finns i många kulörer. Hos oss har du även möjlighet att välja en NCS-kod om det önskas.

På en termo-laminerad lucka pressat folien på en MDF. Dessa luckor kommer i olika färger och många är i träådring. De termo-laminerade luckorna går att få i vissa mönster.

Micro-laminat är väldigt lik termo-laminat i utseendet men den kantlistas som gör att kanten blir rakare. Denna lucka är alltid slät och går inte att få med mönster. Denna lucka är det billigaste alternativet.