Här svarar vi på de vanligaste frågorna om köksrenovering

Ja! Vi byter luckor och lådor på dina befintliga stommar oavsett om det är en gammal Ikea eller Marbodal-stomme eller till och med en platsbyggd stomme från 70-talet.

Priset på ditt kök beror naturligtvis på dina önskemål och förutsättningar. På exemplet nedan har vi räknat med 9 köksluckor, 1 höglucka, 5 lådor och ljusrampslist. Ca 39000kr ink montering. Har du frågor kring ditt kök är du välkommen att fråga oss.

Ja, önskar ni göra om hela köket kan vi hjälpa er med detta med.

Ja, arbete som utförs hemma hos kund är rot-berättigad. Vi sköter ansökan om ROT till skatteverket.

Nej, hos oss betalar du ingen handpenning. Du betalar efter att ditt kök har blivit monterat.

Val av färg är svårt. Vi anser därför att det är enklast att börja sin renovering med färg och mönster på köksluckorna. Detaljerna runtomkring blir då enklare att sätta i efterhand. Bänkskivor och kakel/stänkpanel bör alltid installeras sist, detta för att minimera fuktskador.

Kolla om du är nöjd med planlösningen, vill du flytta el och vatten?
När detta beslutet är taget, kan du börja fokusera på val av färg och mönster. För att underlätta detta kan du boka ett hembesök med en av våra specialister som tar med färgprover, demo-luckor och handtag för att du ska kunna känna och klämma. Vi går även igenom dina behov och önskemål och räknar fram ett pris på plats.

Från att du lagt en beställning så är det ca 6-8 veckors leveranstid, då allt är specialbeställt. Men själva monteringen går på 1-2 dagar.

Om du är nöjd med din planlösning i köket finns det ingen anledning att slösa tid, pengar och miljö på nya köksstommar. Vi måttanpassar luckor och lådor till ALLA typer av stommar och du får alla funktioner som finns i ett nytt modernt kök.

Ja, många kunder väljer att byta kyl och frys. Dessa kan då ha en annan höjd än tidigare. Det är inga problem att komplettera med dessa stommar.

Det samma gäller om man vill byta en golvgående spis till en integrerad ugn med häll som sitter i bänkskivan. Då sätter vi in en måttanpassad stomme.

Det går bra att beställa ett kök utan montering.

Ja

Ja

Vi säljer laminat och kvartskomposit.

Från idé till till produkt

Från hembesök, till pris och mätning, till tillverkning, till monterat och klart!

Vi kommer hem till dig och utför ett hembesök. Vi tar med oss prover på färger, mönster och handtag.

På plats går vi igenom planlösningen och tar fram ett prisförslag utefter dina önskemål.
Vi mäter köket.

Tillverkning av dina måttbeställda köksluckor sker i fabriken, i Finland.

Sista steget är montering. Den gör vi vanligtvis på en dag.
Betalning sker efter monteringIngen handpenning